Logo Navega en Català
Fundació .Cat
Com navegar en català?

Com navegar amb Linux

Des d’aquí pots configurar de manera manual el català com a idioma preferit del teu navegador sobre Linux. En aquest cas encara no existeix un instal·lador automàtic, esperem poder-ne disposar aviat, però ho pots fer tu mateix/a:

RECOMANADA: configuració manual

Clicant al següent botó, i a continuació en aquesta mateixa pàgina, tens una descripció pas a pas dels passos que cal dur a terme per a poder configurar el català com a llengua preferida pel teu navegador.
Més informació
 
La configuració és fàcil i no és intrusiva per al teu equip. Tots els teus programes i aplicacions funcionaran amb normalitat després del procés.

Instruccions manuals

 1. Als menús de la part superior de la pantalla, clica sobre “Edit”.
 2. Tria “Preferences”.
 3. Vés a la pestanya “Content” i, un cop dins, busca l'apartat “Languages” i clica sobre el botó “Choose”.
 4. Se t'obrirà una nova finestra amb un llistat de llengües: si el català ja hi apareix, passa al punt 5. Si no hi apareix, cal que el busquis en el desplegable “Select a language to add” , el seleccionis i cliquis en el botó “Add”.
 5. Si el català no s’ha posat a la primera posició de la llista, selecciona’l i clica el botó “Move up” tantes vegades com calgui, fins situar-se el primer.
 6. Clica el botó “OK” a la finestra del selector d’idiomes i “Close” a la de Preferències Vés a www.navegaencatalà.cat, comprovaràs que ja tens el català com a llengua preferida per a la navegació.

 1. Vés a les opcions de configuració. És el botó amb tres línies horitzontals, a la part superior dreta de la pantalla .
 2. En el menú que es desplega, tria “Configuración”.
 3. Clica a “Mostrar opciones avanzadas”.
 4. Localitza l’opció “Idiomas” i fes clic sobre el botó “Configuración de idiomas y de introducción de textos”.
 5. Clica el botó “Añadir” i selecciona el català a la llista que hi apareix. Fes clic a “Aceptar”.
 6. Arrossega el català fins a la primera posició de la llista. Confirma fent clic sobre “OK”.
 7. Tanca aquesta pestanya i vés a www.navegaencatalà.cat, comprovaràs que ja tens el català com a llengua preferida per a la navegació.

Canviar de sistema operatiu

 

Dubtes?
Amb la col·laboració de